Вплив змін у законодавстві в умовах воєнного стану на порядок досудового розслідування - Піддубна, А. В.; Piddubna, A. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1244-2263; Нішта, А. О.; Nishta, A. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів в умовах воєнного стану : тези доп. Всеук. наук.-практ. конф. (м. Харків, 22 черв. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 340-343, 2022)
Зазначено, що сучасні умови воєнного стану призводять до необхідності внесення радикальних змін, доповнень та нових статей до кримінального процесуального законодавства України.

It is noted that the modern conditions of martial law lead to the need to make radical changes, additions and new articles to the criminal procedural legislation of Ukraine.

Отмечено, что современные условия военного положения приводят к необходимости внесения радикальных изменений, дополнений и статей в уголовное процессуальное законодательство Украины.
Піддубна, А. В. Вплив змін у законодавстві в умовах воєнного стану на порядок досудового розслідування / Аліна Валентинівна Піддубна, Аліна Олександрівна Нішта // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів в умовах воєнного стану : тези доп. Всеук. наук.-практ. конф. (м. Харків, 22 черв. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 340-343.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; досудове розслідування; воєнний стан; законодавство; pre-trial investigation; martial law; legislation; досудебное расследование; военное положение; законодательство