Правовий статус суб’єктів фіскальних правовідносин - Сергеєв, С. О.; Serheiev, S. O. (Форум права. - 2007. - № 2. – С.185-188, 2007)
Розглянуті основні елементі правового статусу учасників фіскальних відносин, а також визначено коло суб’єктів вказаних правовідносин.

Basic elements of a legal status of participants of fiscal attitudes are considered, and also the circle of subjects specified legal relationship is determined.

Рассмотрены основные элементы правового статуса участников фискальных отношений, а также определен круг субъектов указанных правоотношений.
Legal status of subjects’ fiscal legal relationship
Правовой статус субъектов фискальных правоотношений
Сергеєв, С.О. Правовий статус суб’єктів фіскальних правовідносин [Електронний ресурс ] // Форум права. - 2007. - № 2. – С. 185-188 . – Режим доступу:http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2007-2/07ssosfp.pdf.
Сергеєв С. О. "Правовий статус суб’єктів фіскальних правовідносин." Форум права 2 (2007): 185-188.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правовий статус суб’єктів; суб’єкти фіскальних правовідносин; фіскальні правовідносини; правовой статус; субъекты фискальных правоотношений; фискальные правоотношения; legal status of the subjects; subjects’ fiscal legal relationship; fiscal legal relationship