Сучасні методи активного залучення населення до протидії збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів через мережу інтернет - Рвачов, О. М.; Rvachov, O. M.; ORCID: https://orcid.org/ 0000-0002-3500-9393; Лактіонов, В. В.; Laktionov, V. V.; Дацюк, Д. О.; Datsiuk, D. O. (Протидія кіберзагрозам та торгівлі людьми: зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2019 р.). – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 210-217, 2019)
В статті висвітлено сучасні методи активного залучення населення до протидії збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів через мережу інтернет.

The article reflects modern methods of active involvement of the population in countering the sale of narcotic drugs, psychotropic substances or their analogues via the Internet.

В статье отражены современные методы активного вовлечения населения в противодействие сбыту наркотических средств, психотропных веществ или их аналогов через сеть интернет.
Рвачов О. М. Сучасні методи активного залучення населення до протидії збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів через мережу інтернет / О. М. Рвачов, В. В. Лактіонов, Д. О. Дацюк // Протидія кіберзагрозам та торгівлі людьми: зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 210-217.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; протидія збуту наркотичних засобів; протидія збуту психотропних речовин; Інтернет; населення; графіті; Telegram; блокування акаунтів; чат-бот «СтопНаркотик»; «НаркотикІнфо»; противодействие сбыту наркотических средств; противодействие сбыту психотропных веществ; Интернет; население; граффити; блокировка аккаунтов; «НаркотикИнфо»; counteraction to the sale of narcotic drugs; counteraction to the sale of psychotropic substances; Internet; population; graffiti; account blocking; chatbot "StopNarkotik"; Кримінологія. Criminology. Криминология; Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки