Робота з психологічними травмами фахівців ризиконебезпечних професій - Ляска, О. П.; Liaska , O. P.; Оксана Ляска (Психологія особистості фахівця в умовах воєнного часу та поствоєної реабілітації : матеріали VІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (з міжнар. участю), м. Львів, 27 жовт. 2023 р. – Львів, 2023. – С. 177-180, 2023)
Розглянуто питання управління психологічною травмою працівників (службовців), які зазнали травматичної події на робочому місці (під час виконання військових, посадових зобовязань) з урахуванням комплексної дії різноманітних факторів.

The issue of managing psychological trauma of employees (officials) who suffered a traumatic event at the workplace (during the performance of military, official duties) taking into account the complex action of various factors.

Рассмотрены вопросы управления психологической травмой работников (служащих), которые получили травматическое событие на рабочем месте (при выполнении военных, должностных обязательств) с учетом комплексного действия различных факторов.
Keywords: психологічна травма; psychological trauma; психологическая травма; психологічне втручання; психологическое вмешательство; psychological intervention; фахівці ризиконебезпечних професій; experts in risky professions; специалисты рискоопасных профессий