Громадська безпека як об'єкт дозвільної діяльності ДАІ МВС України - Денисюк, Д. С.; Denysiuk, D. S. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2009.- Вип. 44.- С. 103 - 108, 2009)
В статті розкриваються питання сутності громадської безпеки. Автор аналізує існуючі погляди на визначення громадської безпеки й подає власне визначання. Обґрунтовує, що саме особиста безпека як складова громадської безпеки, є об’єктом дозвільної діяльності ДАІ МВС України. В статье раскрываются вопросы содержания общественной безопасности. Автор анализирует существующие точки зрения на понятие общественной безопасности и дает собственное определение. Обосновано, что именно личная безопасность как составляющая общественной безопасности является объектом разрешительной деятельности ГАИ МВД Украины. The essence and tasks of the public safety is considered. The analysis of the existing points of scientists views are executed concerning the purpose of the Public Safety of State Road Service and new positions by definition of the concept of the public safety are formulated .
Денисюк, Д. С. Громадська безпека як об'єкт дозвільної діяльності ДАІ МВС України / Д. С. Денисюк // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2009.- Вип. 44.- С. 103 - 108
Keywords: громадська безпека; общественная безопасность; дозвільна діяльність ДАІ; разрешительная деятельность ГАИ; МВС України; МВД Украины