Деякі питання експертизи законопроектів в Україні - Перерва, Ю. М.; Pererva, Yu. M. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42. - С. 166-171, 2008)
Сформоване уявлення про зміст і цілі експертизи законопроектів, встановлені чинники, що впливають на її якість. Розглянуті проблеми, пов’язані зі здійсненням експертизи законопроектів та запропоновані пропозиції щодо їх усунення. Сформировано представление о содержании и целияхэкспертизы законопроектов, установлены факторы, влияющие на ее качество. Рассмотрены проблемы, связанные с осуществлением экспертизы законопроектов и предложены предложения по их устранению. An idea has been formed on the content and objectives of the examination of bills, factors have been identified that affect its quality. The problems associated with the examination of bills are considered and proposals for their elimination are proposed.
Перерва, Ю. М. Деякі питання експертизи законопроектів в Україні / Ю. М. Перерва // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42. - С. 166-171
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правова експертиза; правовая экспертиза; експертиза законопроектів; экспертиза законопроектов; examination of bills