Використання мультимедійних презентацій POWER POINT на заняттях з іноземної мови у закладах вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України - Краснова, Н. В.; Krasnova, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1986-9083; Сорокіна, Г. М.; Sorokina, H. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8046-9041 (Іншомовна підготовка працівників правоохоронних органів і сектору безпеки: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 27 берез. 2019 р.). – Київ, 2019. – С. 87-89, 2019)
На сучасному етапі модернізації вищої освіти в Україні незмінно зростають вимоги до рівня підготовки фахівців, до змісту і методиці їх підготовки у вищому навчальному закладі. Це свідчить про необхідність подальшого вдосконалення і розвитку системи підготовки фахівців на основі широкого впровадження в освітній процес ВНЗ нових інформаційних технологій навчання. Мультимедійна презентація - це якісно новий підхід у вивченні іноземної мови. У процесі підготовки презентації створюються умови для розвитку мотивації до вивчення іноземної мови, розширюються фонові знання студента. Володіння інформаційними комунікаційними технологіями розширює можливості в удосконаленні мовної компетенції і міжкультурної комунікації.

At the current stage of modernization of higher education in Ukraine, the requirements to the level of training of specialists, to the content and method of their training in higher educational institutions are constantly increasing. This testifies the need for further improvement and development of the system of training specialists on the basis of the wide introduction of new information technologies in the educational process of higher educational institutions. A multimedia presentation is a qualitatively new approach to learning foreign language. During the preparation of the presentation, conditions are created for the development of motivation to learn the foreign language, and the background knowledge of the student is expanding. Possession of information communication technologies expands opportunities for improvement of language competence and intercultural communication.

На современном этапе модернизации образования в Украине неизменно растут требования к уровню подготовки специалистов, к содержанию и методике их подготовки в высшем учебном заведении. Это свидетельствует о необходимости дальнейшего совершенствования и развития системы подготовки специалистов на основе широкого внедрения в образовательный процесс вуза новых информационных технологий обучения. Мультимедийная презентация - это качественно новый подход в изучении иностранного языка. В процессе подготовки презентации создаются условия для развития мотивации к изучению иностранного языка, расширяются фоновые знания студента. Владение информационными коммуникационными технологиями расширяет возможности в совершенствовании языковой компетенции и межкультурной коммуникации.
Краснова Н. В. Використання мультимедійних презентацій POWER POINT на заняттях з іноземної мови у закладах вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України / Краснова Н. В., Сорокіна Г. М. // Іншомовна підготовка працівників правоохоронних органів і сектору безпеки: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 27 берез. 2019 р.) / Ген. прокуратура України, Нац. акад. прокуратури України, Нац. акад. пед. наук України, Pearson Ukraine. – Київ, 2019. – С. 87-89.
Keywords: мультимедійні презентації; інформаційні технології в навчанні; наочна демонстрація; візуальне і слухове сприйняття; навчальний процес; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; establishments of higher education with specific terms of studies; заведения высшего образования со специфическими условиями обучения; заклади вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України; multimedia presentation; мультимедийные презентации; information technologies; информационные технологии; visual demonstration; наглядная демонстрация; visual and auditory perception; визуальное и слуховое восприятие; Power Point; вивчення іноземних мов; изучение иностранных языков; teaching foreign languages; higher educational establishments of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; educational process; учебный процесс