Формування психологічної стійкості студентів у навчанні в умовах війни - Шитіков, О. Г.; Shytikov , O. H. (Психологічні читання : зб. матеріалів ІХ наук.-практ. конф. молод. вчених (м. Харків, 1 груд. 2023 р.) : у 2-х т. – Харків : ХНУВС, 2023. – Т. 1. – С. 227-229, 2023)
Досліджено формування психологічної стійкості студентів та визначено методи збереження та зміцнення психічного здоров’я студентів під час війни.

The formation of students' psychological stability was studied and the methods of preserving and strengthening students' mental health during the war were determined.

Исследовано формирование психологической устойчивости студентов и определены методы сохранения и укрепления психического здоровья студентов во время войны.
Keywords: психологічна стійкість; студенти; умови війни; psychological stability; students; war conditions; психологическая устойчивость; студенты; условия войны