Міжнародне співробітництво в боротьбі з організованою злочинністю - Войціховський, А. В.; Voytsihovskyi, A. V.; Андрій Войціховський (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2011. - № 4 (55). - С. 96-104, 2011)
У даній науковій статті досліджуються міжнародно-правові документи і організаційні форми співробітництва держав у боротьбі з організованою злочинністю, окреслюються проблемні аспекти, пов'язані із налагодженням і розвитком зазначеної співпраці.

In this scientific article international-law documents and organizational forms of collaboration of the states are probed in a fight against the organized crime, problem aspects, related to adjusting and development of the indicated collaboration, are outlined.

В данной научной статье исследуются международно-правовые документы и организационные формы сотрудничества государств в борьбе с организованной преступностью, очерчиваются проблемные аспекты, связанные с налаживанием и развитием указанного сотрудничества.
Keywords: Міжнародне право .International Law. Международное право; Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; міжнародне співробітництво; організована злочинність; транснаціональна організована злочинність; international cooperation; organized crime; transnational organized crime; международное сотрудничество; организованная преступность; транснациональная организованная преступность