Актуальні питання досудового розслідування і тенденції розвитку криміналістичної методики - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Актуальні питання досудового розслідування та тенденції розвитку криміналістичної методики : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 21 листоп. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 10-12., 2018)
У тезах доповіді окреслено найбільш проблемні питання з удосконалення кримінального процесу та вдосконалення криміналістичної методики, на які необхідно звернути особливу увагу.

The abstracts of the report outline the most problematic issues related to the improvement of the criminal process and the improvement of the forensic methodology, which require special attention.

В тезисах доклада обозначены наиболее проблемные вопросы по совершенствованию уголовного процесса и совершенствования криминалистической методики, на которые необходимо обратить особое внимание.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; удосконалення; усовершенствование; improvement