Адміністративний договір: теоретичні засади та застосування : автореф. дис. - Завальна, Ж. В.; Zavalna, Zh. V.; Завальная, Ж. В. (Харків, 2010)
У дисертації здійснено комплексне дослідження адміністративного договору як форми договірного регулювання адміністративно-правових відносин в Україні. Зокрема розглянуто теоретико-правові та організаційні засади застосування адміністративного договору. Уточнено його ознаки, суб’єктний склад, зміст та межі застосування до адміністративних, у тому числі управлінських відносин.

The dissertation deals with the integrated study of administartive contract as the form of contract regulation of administrative-juridical relations in Ukraine. Particularly theoretical – juridical and organisational grounds of administartive contract usage were considered. It was specified its features, subject composition, content and scope of its application to administrative, including management, relations.

В диссертации осуществлено комплексное исследование административного договора как формы договорного регулирования административно-правовых отношений в Украине. В частности рассмотрены теоретико-правовые и организационные основы применения административного договора. Уточнено его признаки, субъектный состав, содержание и границы применения в административных, в том числе управленческих отношений.
Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук
Administartive contract: theoretical grounds and application
Завальна, Ж. В. Адміністративний договір: теоретичні засади та застосування : автореф. дис. ... д-ра юрид. наук : 12.00.07 / Жанна Вікторівна Завальна ; Харк. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2010. - 29 с.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Автореферати дисертацій. Abstracts of Theses. Авторефераты диссертаций; 12.00.07; Україна. Ukraine. Украина; адміністративні відносини; адміністративний договір; договірне регулювання; сторона адміністративного договору; повноваження; компетенція; административные отношения; административный договор; договорное регулирование; сторона административного договора; полномочия; компетенция; administartive relations; administrative contract; contract regulation; administrative contract parties; powers; competence