Проблемні питання теорії та практики визначення категоріального апарату суб’єктного складу в корпоративному інвестуванні - Сущ, О. П.; Sushch, O. P. (Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Сер.: Право. - 2011. - Вип. 10. - С. 324-327, 2011)
Розглянуто проблемні питання теорії та практики визначення суб’єктного складу в корпоративному інвестуванні. Виведено авторське поняття категорій «суб’єкт корпоративного інвестування» та «учасник корпоративного інвестування». Названо характерні ознаки, що є критерієм відмежування зазначених категорій. Автор дійшов висновку щодо неможливості ототожнення цих понять.

The article discusses issues of theory and practice of determining the subjects of corporate investment. Displaying copyright term categories «subject of corporate investment» and «participant corporate investment». Named attributes, which are the criteria for distinguishing these groups. The author concludes, the impossibility of identifying these concepts.

Рассмотрены проблемные вопросы теории и практики определения субъектного состава корпоративного инвестирования. Выведено авторское понятие категорий «субъект корпоративного инвестирования» и «участник корпоративного инвестирования». Названы характерные признаки, которые являются критерием отграничения указанных категорий. Автор пришел к выводу относительно невозможности отождествления этих понятий.
Keywords: інститут спільного інвестування; joint investment institute; институт совместного инвестирования; корпоративне інвестування; corporate investment; корпоративное инвестирование; суб’єкт корпоративного інвестування; subject of corporate investment; субъект корпоративного инвестирования; корпоративний інвестиційний фонд; corporate investment fund; корпоративный инвестиционный фонд; пайовий інвестиційний фонд; mutual investment fund; паевой инвестиционный фонд; Україна; Ukraine; Украина