Щодо посилення адміністративної відповідальності за військові правопорушення - Галкіна, О. М.; Halkina, O. M. (Актуальні проблеми правоохоронної діяльності в умовах воєнного стану: тези ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. ( м. Хмельницький, 14 берез. 2024 р.). – Хмельницький, 2024. – С. 46-49, 2024)
Проаналізовано проєкт Закону України «Про внесення змін до КУпАП та КК України щодо посилення відповідальності за військові правопорушення» та запропоновані до нього новації. Особливу увагу приділено збільшенню розмірів штрафів у санкціях цих статей. Надано авторські пропозиції і рекомендації до законопроєкту.

The draft Law of Ukraine «On Amendments to the Code of Criminal Procedure and the Criminal Code of Ukraine on Strengthening Liability for Military Offenses» was analyzed and proposed innovations to it. Special attention was paid to the increase in fines in the sanctions of these articles. The author's proposals and recommendations for the draft law were provided.

Проанализирован проект Закона Украины «О внесении изменений в КУоАП и УК Украины об усилении ответственности за военные правонарушения» и предложенные к нему новации. Особое внимание уделено увеличению размеров штрафов в санкциях этих статей. Даны авторские предложения и рекомендации к законопроекту.
Keywords: Україна; адміністративна відповідальність; військові правопорушення; військова служба; Ukraine; administrative responsibility; military offenses; military service; Украина; административная ответственность; военные правонарушения; военная служба