Кібербезпека – зброя у боротьбі з шахраями - Донець, Я. О.; Donets, Ya. O.; Світличний, В. А.; Svitlychnyi, V. A. (Інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності органів сектору безпеки і оборони України: матеріали наук.-практ. конф. (м. Львів, 22 груд. 2023 р.). – Львів : ЛьвДУВС, 2024. – С. 52-54, 2023)
Визначено, що успішне вирішення проблем інформаційної безпеки може існувати лише при хорошій взаємодії державних структур усіх держав на основі прийнятих нормативно-правових документів у сфері інформаційної безпеки держав. Державі необхідне збільшення інвестування в кібербезпеку, щоб протидіяти атакам на великі державні й приватні компанії і запобігати спробам дестабілізувати суспільство.

It was determined that a successful solution to information security problems can exist only with good cooperation of state structures of all states on the basis of adopted normative legal documents in the field of information security of states. The government needs to increase investment in cyber security to counter attacks on large public and private companies and prevent attempts to destabilize society.

Определено, что успешное решение проблем информационной безопасности может существовать только при хорошем взаимодействии государственных структур всех государств на основе принятых нормативно-правовых документов в сфере информационной безопасности государств. Государству необходимо увеличение инвестирования в кибербезопасность, чтобы противодействовать атакам на крупные государственные и частные компании и предотвращать попытки дестабилизировать общество.
Keywords: кіберзлочинність; cybercrime; киберпреступность; інформаційна безпека; informational security; информационная безопасность; кібербезпека; cyber security; кибербезопасность