Питання щодо віднесення видворення за межі України іноземців та осіб без громадянства заходу адміністративного припинення - Шатрава, С. О.; Shatrava, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7072-961X (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2009. – Вип. 44.- С. 109 - 114, 2009)
У статті розглянуто позиції науковців щодо поняття видворення іноземців та осіб без громадянства за межі України, а також з’ясовано і обґрунтовано, що видворення за межі України слід віднести до заходу адміністративного припинення. В статье рассмотрены позиции учёных относительно понятия выдворения иностранцев и лиц без гражданства за пределы Украины, а также выяснено и обоснованно, что выдворение за переделы Украины следует относить к мерам административного пресечения. Organizational – legal bases of the eviction of foreigners and persons without nationality out of Ukraine are investigated. The measure of administrative termination regulating the eviction of foreigners and persons without nationality out of Ukraine is investigated.
Шатрава, С. О. Питання щодо віднесення видворення за межі України іноземців та осіб без громадянства до заходу адміністративного припинення / С. О. Шатрава // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2009. – Вип. 44.- С. 109 - 114.
Keywords: адміністративне припинення; административное пресечение; видворення іноземців; выдворение иностранцев; особи без громадянства; лица без гражданства