Правовий статус співробітників органів внутрішніх справ за законодавством Республіки Казахстан - Коваленко, Ю. І.; Kovalenko, Yu. I. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 221-225, 2005)
Проаналізовано законодавство Республіки Казахстан про правовий статус співробітників органів внутрішніх справ . Зазначено, що його положення багато в чому подібні з аналогічним законодавством України і ряду інших країн СНД. The legislation of the Republic of Kazakhstan on the legal status of law enforcement officers is analyzed. It is noted that its provisions are in many respects similar to the legislation of Ukraine and some other countries. Проанализировано законодательство Республики Казахстан о правовом статусе сотрудников органов внутренних дел. Отмечено, что его положения во многом сходны с аналогичным законодательством Украины и ряда других стран СНГ.
Legal status of law enforcement officers under the legislation of the Republic of Kazakhstan
Правовой статус сотрудников органов внутренних дел по законодательству Республики Казахстан
Коваленко, Ю. І. Правовий статус співробітників органів внутрішніх справ за законодавством Республіки Казахстан / Ю. І. Коваленко // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 221-225.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Республіка Казахстан; Республика Казахстан; Republic of Kazakhstan; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; співробітники органів внутрішніх справ; сотрудники органов внутренних дел; police officers; правовий статус; правовой статус; legal status; законодавство; законодательство; legislation