Правове регулювання стану фізичної підготовки у правоохоронних органах - Ковальов, І. М.; Kovalov, I. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0151-388X (Форум права. – 2012. – № 4. – С. 482-488, 2012)
Визначається система основних нормативно-правових актів, що регулюють питання фізичної підготовки у правоохоронних органах. Окрему увагу приділено визначенню недоліків нормативно-правового регулювання у цій сфері. Як наслідок, запропоновані шляхи вирішення деяких з них та окреслено перспективні напрямки подальших наукових досліджень.

Author defines the system of regulations governing law enforcement agencies physical training. Special attention is given to the shortcomings of regulation in this sphere. As a result, proposes solutions to some of them and outlines promising directions for further researching.

Определяется система основных нормативно-правовых актов, которые регулируют вопросы физической подготовки в правоохранительных органах. Отдельное внимание уделено определению недостатков нормативно-правового регулирования в этой сфере. Как следствие, предложены пути решения некоторых из них и очерчены перспективные направления дальнейших научных исследований.
Legal Regulation of a Status of Law Enforcement Agencies Physical Training
Правовое регулирование состояния физической подготовки в правоохранительных органах
Ковальов, І. М. Правове регулювання стану фізичної підготовки у правоохоронних органах [Електронний ресурс] / І. М. Ковальов // Форум права. – 2012. – № 4. – С. 482-488. – Режим доступу: http://arhive.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-4/12kimupo.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; фізична підготовка; физическая подготовка; physical training; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies