Щодо розуміння сутності та призначення адміністративних процедур - Кікінчук, В. Ю.; Kikinchuk, V. Yu.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7457-4507 (Адміністративне право та процес: актуальні проблеми та шляхи вирішення : тези доп. учасників наук.-практ. семінару (м. Харків, 21 лют. 2020 р.). - Харків, 2020. - С. 21-23, 2020)
Зазначено, що адміністративні процедури посідають важливе місце у системі адміністративного права України, відіграючи значну роль у повсякденних процесах, що відбуваються у цій галузі права. Підвищення ефективності реалізації сучасних адміністративних процедур є порукою успішного функціонування усієї державної системи України.

It is noted that administrative procedures occupy an important place in the system of administrative law of Ukraine, playing a significant role in the daily processes taking place in this branch of law. Improving the efficiency of the implementation of modern administrative procedures is the guarantee of the successful functioning of the entire state system of Ukraine.

Отмечено, что административные процедуры занимают важное место в системе административного права Украины, играя значительную роль в повседневных процессах, происходящих в этой отрасли права. Повышение эффективности реализации современных административных процедур является порукой успешного функционирования всей государственной системы Украины.
Кікінчук, В. Ю. Щодо розуміння сутності та призначення адміністративних процедур / Василь Юрійович Кікінчук // Адміністративне право та процес: актуальні проблеми та шляхи вирішення : тези доп. учасників наук.-практ. семінару (м. Харків, 21 лют. 2020 р.) / НДІ публ. політики і соц. наук. - Харків, 2020. - С. 21-23.
Кікінчук, В. Ю. (2020). Щодо розуміння сутності та призначення адміністративних процедур. Адміністративне право та процес: актуальні проблеми та шляхи вирішення : тези доп. учасників наук.-практ. семін. (Харків, 21 лют. 2020 р.), С. 21-23. вилучено із https://library.pp-ss.pro/index.php/ndippsn_20200221/article/view/kikinchuk
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративні процедури; административные процедуры; administrative procedures