Межі взаємодії між органами публічного адміністрування та суб’єктами підприємницької діяльності - Іняхін, В. Є.; Iniakhin, V. Ye. (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників VI Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 черв. 2022 р.). - Харків: НДІ ППСН, 2022. - С. 53-55, 2022)
Наголошено, що межі взаємодії, що розглядається, можуть бути охарактеризовані як врегульовані адміністративно-правовими актами певні повноваження та компетенція органів публічного адміністрування, а також права і обов’язки суб’єктів підприємницької діяльності, що втілюються у взаємовідносинах між ними.

It is emphasized that the limits of interaction under consideration can be characterized as certain powers and competences of public administration bodies regulated by administrative and legal acts, as well as the rights and obligations of business entities embodied in the relationship between them.

Отмечено, что рассматриваемые границы взаимодействия могут быть охарактеризованы как урегулированные административно-правовыми актами определенные полномочия и компетенция органов публичного администрирования, а также права и обязанности субъектов предпринимательской деятельности, воплощающиеся во взаимоотношениях между ними.
Keywords: органи публічного адміністрування; суб’єкти підприємницької діяльності; взаємодія; межі; public administration bodies; business entities; interaction; boundaries; органы публичного администрирования; субъекты предпринимательской деятельности; взаимодействие; границы