Интернет технологии в образовательном процессе - Почуева, В. В.; Pochuieva, V. V.; Почуєва, В. В.; ORCID https://orcid.org/0000-0003-1021-3627 (Сучасна система освіти і виховання: досвід минулого – погляд у майбутнє: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 5-6 жовт. 2018 р.). – Київ, 2018. – С. 34-36, 2018)
В статье рассматриваются образовательные возможности сети Интернет в контексте развивающего образования.

The article deals with educational possibilities of in the context of developing education.

У статті розглядаються освітні можливості сеті Інтернет у контексті розвиваючої освіти.
Почуева, В. В. Интернет технологии в образовательном процессе / В. В. Почуева // Сучасна система освіти і виховання: досвід минулого – погляд у майбутнє: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 5-6 жовт. 2018 р.) / Київська наукова організація педагогіки та психології. – Київ, 2018. – С. 34-36.
Keywords: информационное общество; самостоятельность; мотивация; мобильность; профессионализм; information society; autonomy; motivation; mobility; professionalism; інформаційне суспільство; самостійність; мотивація; мобільність; професіоналізм; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации