Шляхи вдосконалення законодавства про спеціальне пенсійне забезпечення - Колотік, А. С.; Kolotik, A. S. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42. - С. 301-306, 2008)
Підкреслено що забезпечення прав і свобод людини є головним обов’язком держави. Одним з таких обов’язків держави є забезпечення прав у сфері пенсійного забезпечення. Запропоновано створити консолідований законодавчий акт – Закон України «Про спеціальне пенсійне забезпечення» – в який увійдуть всі законодавчі акти або їх частини, які встановлюють правила в сфері спеціального пенсійного забезпечення. Подчеркнуто что обеспечение прав и свобод человека является главной обязанностью государства. Одним из таких обязанностей государства является обеспечение прав в сфере пенсионного обеспечения. Предложено создать консолидированный законодательный акт - Закон Украины «О специальном пенсионном обеспечении» - в который войдут все законодательные акты или их части, которые устанавливают правила в сфере специального пенсионного обеспечения. It is emphasized that ensuring human rights and freedoms is the main duty of the state. One of these obligations of the state is to ensure rights in the field of pension provision. It is proposed to create a consolidated legislative act - the Law of Ukraine "On Special Pension Provision" - which will include all legislative acts or parts thereof that establish the rules in the field of special pension provision.
Колотік, А. С. Шляхи вдосконалення законодавства про спеціальне пенсійне забезпечення / А. С. Колотік // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42. - С. 301-306
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; пенсійна система; пенсионная система; pension system; пенсійне забезпечення; пенсионное обеспечение; pension provision; недержавне пенсійне забезпечення; негосударственное пенсионное обеспечение; private pension provision