Участь законного представника неповнолітнього підозрюваного у кримінальному провадженні і судочинстві - Гнатенко, В. С.; Hnatenko, V. S.; Сорочишин, М. М.; Sorochyshyn, M. M.; Валерія Гнатенко (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 трав. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 284-286, 2025)
Підкреслено важливість участі законних представників та фахівців у процесуальних діях за участю дітей.

The importance of the participation of legal representatives and specialists in procedural actions involving children is emphasized.
Keywords: Україна; кримінальне провадження; кримінальне судочинство; неповнолітні; участь законного представника; Ukraine; criminal proceedings; criminal justice; minors; participation of a legal representative