Договори міни та купівлі-продажу в античних державах Північного Причорномор’я (історико-правове дослідження) - Гавриленко, О. А.; Gavrylenko, O. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5554-4919 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 39. – С. 79-85, 2007)
Досліджено історію розвитку договорів міни та купівлі-продажу в античних державах Північного Причорномор’я . Розкрито деякі риси укладення цивільно-правових договорів. The history of the development of barter and sale contracts in the ancient states of the Northern Black Sea Region is investigated. Some features of the conclusion of civil law contracts are disclosed. Исследована история развития договоров мены и купли-продажи в античных государствах Северного Причерноморья. Раскрыты некоторые черты заключения гражданско-правовых договоров.
Contracts of barter and sale in the ancient states of the Northern Black Sea Region (historical and legal research)
Договоры мены и купли-продажи в античных государствах Северного Причерноморья (историко-правовое исследование)
Гавриленко, О. А. Договори міни та купівлі-продажу в античних державах Північного Причорномор’я (історико-правове дослідження) / О. А. Гавриленко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 39. – С. 79-85.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Історія. History. История; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; античні держави; античные государства; ancient states; договір міни; договор мены; barter contract; договір купівлі-продажу; договор купли-продажи; sale contract; Північне Причорномор'є; Северное Причерноморье