International cooperation in combating transnational crime - Fedina, D. R.; Федіна, Д. Р. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 84-85, 2025)
Відзначено, що міжнародне співробітництво у боротьбі з транснаціональною злочинністю є необхідною умовою для забезпечення безпеки. Успішні моделі та приклади показують, що спільні зусилля можуть призвести до значних результатів.

It was noted that international cooperation in the fight against transnational crime is a necessary condition for ensuring security. Successful models and examples show that joint efforts can lead to significant results.
Keywords: транснаціональна злочинність; боротьба з транснаціональною злочинністю; міжнародне співробітництво; transnational crime; fight against transnational crime; international cooperation