Теоретико-правовий аналіз принципів діяльності поліції в Україні - Устименко, О. С.; Ustymenko, O. S.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5169-0123 (Права та обов’язки людини у сучасному світі. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції (11-12 листопада 2016 р.). – Одеса: ГО «Причорноморська фундація права», 2016. – С. 20-22, 2016)
У тезах доповіді розглянуті основні принципи діяльності поліції в Україні, які закріплені у національному законодавстві. В тезисах доклада рассмотрены основные принципы деятельности полиции в Украине, которые закреплены в национальном законодательстве. The basic principles of the police activity in Ukraine, which are contained in Ukrainian legislation, are described in the thesis.
Устименко О.С. Теоретико-правовий аналіз принципів діяльності поліції в Україні / О.С. Устименко // Права та обов’язки людини у сучасному світі. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції (11-12 листопада 2016 р.). – Одеса: ГО «Причорноморська фундація права», 2016. – С. 20-22
Keywords: Теорія держави і права. The theory of state and law. Теория государства и права; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; принципи; поліцейська діяльність; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; принципы; полицейская деятельность; Национальная полиция Украины; principles; police activity; National police of Ukraine