Комплексний підхід до підготовки персоналу для вирішення проблем протидії торгівлі людьми - Венедіктов, В. С.; Venediktov, V. S. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 297 - 303, 2004)
Проаналізовано комплексний підхід до підготовки персоналу для вирішення проблем протидії торгівлі людьми. Розв’язання завдань протидії торгівлі людьми можливе , на думку автора, лише шляхом визначення основних організаційних і правових засад єдиної політики у галузі наукового забезпечення правоохоронної діяльності, інтеграції наявного наукового потенціалу, результатів досліджень, напрацювань з підготовки наукових і науково-педагогічних кадрів та здійснення інших заходів, спрямованих на підвищення ефективності боротьби зі злочинністю, забезпечення конституційних гарантій охорони законних прав та інтересів громадян, суспільства і держави. Проанализированы комплексный подход к подготовке персонала для решения проблем противодействия торговле людьми. Решение задач противодействия торговле людьми возможно, по мнению автора, только путем определения основных организационных и правовых основ единой политики в области научного обеспечения правоохранительной деятельности, интеграции имеющегося научного потенциала, результатов исследований, наработок по подготовке научных и научно-педагогических кадров и осуществления других мероприятий, направленных на повышение эффективности борьбы с преступностью, обеспечения конституционных гарантий охраны законных прав и интересов граждан, общества и государства. A comprehensive approach to training staff to address human trafficking has been analyzed. According to the author, solving the problems of combating trafficking in human beings is possible only by defining the basic organizational and legal foundations of a common policy in the field of law enforcement, integrating existing scientific potential, research results, training in scientific and scientific-pedagogical training and implementation of others. measures aimed at improving the effectiveness of the fight against crime, ensuring constitutional guarantees for the protection of the legal rights and interests of citizens, society and the state you.
Венедиктов, В. С. Комплексний підхід до підготовки персоналу для вирішення проблем протидії торгівлі людьми / В. С. Венедиктов // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 297 - 303
Keywords: суспільні відносини; общественные отношения; протидія злочинності; противодействие преступности; правоохоронна діяльність; правоохранительная деятельность; протидія торгівлі людьми; противодействие торговле людьми; злочинна діяльність; преступная деятельность; невідчужувані права людини; неотчуждаемые права человека; работоргівля; работорговля; попередження торгівлі людьми; предупреждения торговли людьми; боротьба зі злочинністю; борьба с преступностью; працевлаштування за кордоном; трудоустройство за рубежом; кримінальна відповідальність; уголовная ответственность