Проблеми і перспективи розвитку кадрової політики в пенітенціарній системі України в умовах її реформування - Свердлін, К. Ю.; Sverdlin, K. Yu. (Злочинність і протидія їй в умовах війни та у повоєнній перспективі: міждисциплінарна панорама : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 19 квіт. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 446-449, 2024)
Акцентовано увагу на деяких суттєвих питаннях, які слід розв’язати для покращення перспектив подальшого розвитку кадрової політики, поліпшення кадрового забезпечення вітчизняної пенітенціарної системи і зміцнення її кадрового потенціалу.

Attention is focused on some essential issues that should be resolved in order to improve the prospects for the further development of personnel policy, improve personnel support of the domestic penitentiary system, and strengthen its personnel potential.

Акцентировано внимание на некоторых важных вопросах, которые следует решить для улучшения перспектив дальнейшего развития кадровой политики, улучшения кадрового обеспечения отечественной пенитенциарной системы и укрепления ее кадрового потенциала.
Keywords: пенітенціарна система; penitentiary system; пенитенциарная система; кадрова політика; personnel policy; кадровая политика; реформування; reformation; реформирование