Господарський процес : навчальний посібник - Кройтор, В. А.; Kroitor, V. A.; Синєгубов, О. В.; Sinegubov, О. V.; Бортнік, О. Г.; Bortnik, O. G.; Зайцев, О. Л.; Zaitsev, O. L.; Кухарєв, О. Є.; Kukharev, O. Y.; Савченко, А. С.; Savchenko, A. S.; et al. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2020)
У навчальному посібнику висвітлено загальні положення про систему господарських судів в Україні та особливості господарського судочинства. Для студентів, курсантів, аспірантів юридичних закладів вищої освіти, а також працівників юридичних установ.

The training manual highlights the general provisions on the system of economic courts in Ukraine and the features of economic proceedings. For students, cadets, graduate students of legal higher educational institutions, as well as employees of legal institutions.
Keywords: Господарське право. Business Law. Хозяйственное право; Україна; Ukraine; Навчальні видання. Educational editions; Educational editions; господарські суди; господарські правовідносини; господарський процес; господарське процесуальне право як самостійна галузь права; господарські процесуальні правовідносини; учасники господарського процесу; докази; доказування; судові витрати; заходи процесуального примусу; процесуальні строки; наказне провадження; судовий наказ; позов у господарському процесі; забезпечення позову; позовне провадження; перегляд судових рішень; апеляційне провадження; виконання судових рішень; третейські суди; провадження у справах за участю іноземних осіб; хозяйственные правоотношения; хозяйственный процесс; хозяйственное процессуальное право как самостоятельная отрасль права; хозяйственные процессуальные правоотношения; участники хозяйственного процесса; доказательства; доказывание; судебные издержки; меры процессуального принуждения; процессуальные сроки; приказное производство; иск в хозяйственном процессе; обеспечения иска; третейские суды; исковое производство; пересмотр судебных решений; апелляционное производство; исполнения судебных решений; производство по делам с участием иностранных лиц; economic courts; business relationship; business process; economic procedural law as an independent branch of law; participants of the economic proceedings; evidence; evidence