Порядок вирішення розбіжностей та підписання колективного договору - Рибницький, Г. В.; Rybnytskyi, H. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. – Вип. 27. - С. 394-398, 2004)
Проаналізовано, що під час проведення колективних переговорів між сторонами можуть виникнути розбіжності або трудові спори щодо структури чи змісту колективного договору. Розглянуто порядок вирішення розбіжностей при підписанні колективного договору. Проанализировано, что во время проведения коллективных переговоров между сторонами могут возникнуть разногласия или трудовые споры по структуре или содержания коллективного договора. Рассмотрен порядок разрешения разногласий при подписании коллективного договора. It is analyzed that during collective bargaining between the parties, disagreements or labor disputes may arise regarding the structure or content of the collective agreement. The procedure for resolving disagreements when signing a collective agreement is considered.
Рибницький, Г. В. Порядок вирішення розбіжностей та підписання колективного договору / Г. В. Рибницький // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. – Вип. 27. - С. 394-398
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; колективні договори; коллективные договора; collective agreements; розбіжності; разногласия; disagreement; трудові спори; трудовые споры; labor disputes; вирішення колективних трудових спорів; разрешение коллективных трудовых споров; resolution of collective labor disputes