Щодо використання підприємств у технологіях економічної злочинної діяльності - Пчеліна, О. В.; Pchelina, O. V.; Пчеліна Оксана Василівна (Форум права. – 2011. – № 1. – С. 842–847, 2011)
Розкрито зміст поняття підприємства та його основних атрибутів із зазначенням їх впливу на визначення переліку обставин, що підлягають доказуванню в кримінальній справі. З урахуванням особливостей предмета доказування у кримінальних справах про економічні злочини, обумовлених механізмом вчинення злочинів зазначеної категорії, сформульовано тактичні завдання розслідування економічних злочинів.

The determination of enterprise and its main attributes are explained. There is indicated the connection between enterprise’s attributes and the subject of proof in criminal cases. The article includes the formulation of tactical tasks of economic crimes investigation in relation to the special features of the subject of proof in criminal cases of economic crimes that are conditioned by the machinery of such crimes.

Раскрыто содержание понятия предприятия и его основных атрибутов с указанием их влияния на определение перечня обстоятельств, подлежащих доказыванию в уголовном деле. В соответствии с указанными особенностями предмета доказывания в уголовных делах об экономических преступлениях, обусловленными механизмом совершения преступлений указанной категории, сформулированы тактические задачи расследования экономических преступлений.
About Using the Enterprises in Economic Criminal Activity Technology
Об использовании предприятий в технологиях экономической преступной деятельности
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; підприємство; економічні злочини; предмет доказування; тактичні завдання розслідування; предприятие; экономические преступления; предмет доказывания; subject of proving; тактические задачи расследования; tactical tasks of investigation; economic crimes