Тактичні особливості комунікації поліцейських з особами, які перебувають у гашишному сп’янінні - Скляр, О. С.; Skliar, O. S.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-6179-3329 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2020. – С. 192-196, 2020)
В даній роботі визначені ознаки перебування особи в «гашишному» сп’янінні, який є першим кроком до наркотичної залежності та криміналізації особистості, і надано рекомендації щодо вибору комунікативної тактики з такими особами для виконання покладених на поліцейського функціональних обов’язків.

This paper identifies signs of a person's stay in "hashish" intoxication, which is the first step to drug addiction and criminalization of the individual, and recommendations for choice communicative tactics with such individuals to carry out the tasks assigned to police duties.

В данной работе определены признаки пребывания человека в «гашишном» опьянении, который является первым шагом к наркотической зависимости и криминализации личности, и даны рекомендации по выбору коммуникативной тактики с такими лицами для выполнения возложенных на полицейского функциональных обязанностей.
Скляр, О. С. Тактичні особливості комунікації поліцейських з особами, які перебувають у гашишному сп’янінні / Скляр, О. С. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 29 трав. 2020 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 192-196.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; поліцейський; полицейский; police officers; наркотики; drugs; тактика комунікації; тактика коммуникации; communication tactics; психологічний настрій; психологический настрой; psychological mood; сп’яніння; опьянение; intoxication