Стан злочинності, пов’язаної із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів - Петрова, І. А.; Petrova, I. A.; Кричковська, Л. В.; Krychkovska, L. V.; Косміна, Н. М.; Kosmina, N. M.; Петров, С. О.; Petrov, S. O. (Вісник Чернівецького факультету Національного університету «Одеська юридична академія» . – 2016. – Вип. 4. – С. 197-206, 2016)
У статті розглянуто загальний стан злочинності, пов’язаної із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів на теренах України та в окремих регіонах, виявлено загальні небезпечні тенденції поширення окремих видів наркотичних засобів та психотропних речовин у регіонах України. The authors of the article have considered the general state of crime associated with illicit drugs, psychotropic substances and precursors trafficking in Ukraine and in some regions; have revealed general dangerous tendencies of spreading certain types of drugs and psychotropic substances in the regions of Ukraine. В статье рассмотрено общее состояние преступности, связанной с незаконным оборотом наркотических средств, психотропных веществ и прекурсоров на территории Украины и в отдельных регионах, выявлены общие опасные тенденции распространения отдельных видов наркотических средств и психотропных веществ в регионах Украины.
Петрова, І. А. Стан злочинності, пов’язаної із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів / Петрова І. А., Кричковська Л. В., Косміна Н. М., Петров С. О. // Вісник Чернівецького факультету Національного університету «Одеська юридична академія» . – 2016. – Вип. 4. – С. 197-206.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; злочинність; преступность; criminality; наркотичні засоби; наркотические средства; drugs; психотропні речовини; психотропные вещества; psychotropic substances; наркоманізація населення; наркоманизация населения; drug addiction; протидія наркозлочинності; противодействие наркопреступности; countering drug crime; статистичні дані; статистические данные; statistics