Окремі питання діяльності професійних громадських організацій в Україні - Кікінчук, В. Ю.; Kikinchuk, V. Yu.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7457-4507 (Сучасний стан забезпечення трудових прав і прав у сфері соціального забезпечення та перспективи його поліпшення : матеріали ІХ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 4 черв. 2021 р.). - Xарків : ХНУВС, 2021. - С. 43-47, 2021)
Наголошено важливість діяльності Міжнародної поліцейської асоціації взагалі та Української секції Міжнародної поліцейської асоціації зокрема для розбудови громадянського суспільства та удосконалення правоохоронної системи та її великий потенціал у цій сфері.

The importance of the activities of the International Police Association in general and the Ukrainian section of the International Police Association in particular for the development of civilian society and the improvement of the law enforcement system and its great potential in this area.

Отмечена важность деятельности Международной полицейской ассоциации вообще и Украинской секции Международной полицейской ассоциации в частности для развития гражданского общества и совершенствования правоохранительной системы и ее большой потенциал в этой сфере.
Кікінчук, В. Ю. Окремі питання діяльності професійних громадських організацій в Україні / Кікінчук В. Ю. // Сучасний стан забезпечення трудових прав і прав у сфері соціального забезпечення та перспективи його поліпшення : матеріали ІХ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 4 черв. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; за заг. ред. К. Ю. Мельника. - Xарків : ХНУВС, 2021. - С. 45-47.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; професійні громадські організації; профессиональные общественные организации; professional public organizations; Міжнародна поліцейська асоціація; Международная полицейская ассоциация; International Police Association; Українська секція Міжнародної поліцейської асоціації; Украинская секция Международной полицейской ассоциации; Ukrainian section of the International Police Association; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies