Співвідношення понять «правові пільги» та «привілеї» - Мурза, О. В.; Murza, O. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 1 (56). – С. 32-39, 2012)
Встановлено та проаналізовано спільні та відмінні риси понять «правові пільги» і «привілеї». Зроблено висновок про те, що привілеї є окремим конкретним проявом правових пільг. The general and distinctive features of concepts «legal privileges» and «privileges » are established and analyzed. The conclusion that privileges is drawn by separate concrete display of legal privileges is made. Установлены и проанализированы общие и отличительные черты понятий «правовые льготы» и «привилегии». Сделан вывод о том, что привилегии являются отдельным конкретным проявлением правовых льгот.
Correlation of the concepts of “legal privileges” and “privileges”
Соотношение понятий «правовые льготы» и «привилегии»
Мурза, О. В. Співвідношення понять «правові пільги» та «привілеї» / О. В. Мурза // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 1 (56). – С. 32-39.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; правові пільги; правовые льготы; legal privileges; привілеї; привилегии; privileges; співвідношення понять; соотношение понятий; correlation of the concepts