Діяльність органів внутрішніх справ щодо мінімізації Інтернет-ризиків: наук.-метод. рек. - Навчально-науковий інститут підготовки фахівців кримінальної міліції; Науково-дослідна лабораторія з проблем протидії злочинності; Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; ResearcherID: I-5612-2016; Костянтин Бугайчук (Харків : ХНУВС, 2014. − 72 с., 2014)
Проаналізовано сутність та здійснено класифікацію сучасних ризиків в мережі Інтернет. Досліджено явище кіберзлочинності в Україні, його причини та світовий досвід протидії ньому. Сформульовані рекомендації щодо вдосконалення діяльності правоохоронних органів України та інших соціальних інститутів щодо мінімізації Інтернет-ризиків та боротьби із кіберзлочинами.

Analyzed essence and classification of modern risk on the Internet. Studied the phenomen on of cybercrime in Ukraine, its causes and the global experience in combating it. Formuladed recommendations for improving the activity of law enforcement bodies of Ukraine and the social institutions to minimize the risks of Internet and cybercrime.

Проанализированы сущность и осуществлена классификация современных рисков в сети Интернет. Исследовано явление киберпреступности в Украине, ее причины и мировой опыт противодействия ей. Сформулированы рекомендации по усовершенствованию деятельности правоохранительных органов Украины и других социальных институтов по минимизации Интернет-рисков и борьбы с киберпреступностью.
наук.-метод. рек.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; кіберзлочинність; Інтернет-ризики; поліція; Інтернет; ризик; cybercrime; Internet; police; risks; киберпреступность; Интернет; полиция; риски; Интернет-риски; науково-методичні рекомендації; научно-методические рекомендации; іcientific guidelines; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания