Робота поліції після військових конфліктів - Данилюк, С.; Danyliuk, S. (Діяльність органів правопорядку під час та після збройних конфліктів (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХIV Міжнар. студ. наук.-практ. конф. інозем. мовами (м. Вінниця, Україна, 14 квіт. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 193-194, 2023)
Зазначено, що поліція в сучасних миротворчих операціях виконує цілий ряд критично важливих завдань, включаючи : підтримку, встановлення законності та порядку; охорона цивільних осіб, персоналу та об'єктів ООН; а також сприяння структурі потенціалу, навчанню та реформуванню та реконструкції поліції та інших правоохоронних установ.

It is noted that the police in modern peacekeeping operations perform a number of critically important tasks, including: support, establishment of law and order; protection of civilians, personnel and UN facilities; and facilitating capacity building, training and reform and reconstruction of the police and other law enforcement agencies.

Отмечено, что полиция в современных миротворческих операциях выполняет ряд критически важных задач, включая: поддержку, установление законности и порядка; охрана гражданских лиц, персонала и объектов ООН; а также содействие структуре потенциала, обучению и реформированию и реконструкции полиции и других правоохранительных учреждений.
Данилюк, С. Робота поліції після військових конфліктів / Світлана Данилюк // Діяльність органів правопорядку під час та після збройних конфліктів (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХIV Міжнар. студ. наук.-практ. конф. інозем. мовами (м. Вінниця, Україна, 14 квіт. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Наук. парк «Наука та безпека», Каф. іноз. мов ф-ту № 4. – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 193-194.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; поліція; police; полиция; миротворчі операції; peacekeeping operations; миротворческие операции; функції; functions; функции