Особливості професійного спілкування поліцейського - Мошинець, А. М.; Moshynets, A. M. (Мовна підготовка поліцейських: традиції, перспективи та зарубіжний досвід: матеріали Міжнар. круглого столу з нагоди 100-річчя Одес. держ. ун-ту внутр. справ (м. Одеса, 04 серп. 2022 р.). - Одеса, 2022. - С. 148-151, 2022)
Зазначено, що діяльність працівників поліції базується на професійному спілкуванні. Доведено, що ефективна комунікація, досконале володіння повним спектром засобів професійного спілкування є необхідною умовою виконання Національною поліцією України поставлених перед нею завдань.

It is noted that the activities of police officers are based on professional communication. It has been proven that effective communication, perfect mastery of the full range of means of professional communication is a necessary condition for the National Police of Ukraine to fulfill the tasks set before it.

Отмечено, что деятельность сотрудников полиции основывается на профессиональном общении. Доказано, что эффективная коммуникация, совершенное владение полным спектром средств профессионального общения является необходимым условием выполнения Национальной полицией Украины поставленных перед ней задач.
Мошинець, А. М. Особливості професійного спілкування поліцейського / Мошинець А. М. // Мовна підготовка поліцейських: традиції, перспективи та зарубіжний досвід: матеріали Міжнар. круглого столу з нагоди 100-річчя Одес. держ. ун-ту внутр. справ (м. Одеса, 04 серп. 2022 р.) / Одес. держ. ун-т внутр. справ, Ф-т підгот. фахівців для підрозділів превент. діял., Каф. мов. підготовки. - Одеса, 2022. - С. 148-151.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліцейський; police officers; полицейский; професійне спілкування; профессиональное общение; professional communication