Роль та значення процедури медіації під час вирішення корпоративних конфліктів - Жорнокуй, Ю. М.; Zhornokui, Yu. M.; Жорнокуй, В. Г.; Zhornokui, V. H.; Жорнокуй Юрій Михайлович; Жорнокуй Валентина Григорівна (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 175-178., 2019)
Автором статті зазначено, що медіація як спосіб вирішення корпоративних конфліктів перебуває в стадії свого становлення. Альтернативне вирішення конфліктних ситуацій в корпораціях передбачає активне використання сторонами корпоративного конфлікту стратегії компромісу з метою узгодження інтересів його сторін.

The author of the article noted that mediation as a way to resolve corporate conflicts is in its infancy. Alternative resolution of conflict situations in corporations involves the active use of the strategy of compromise by the parties to a corporate conflict in order to harmonize the interests of its parties.

Автором статьи отмечено, что медиация как способ разрешения корпоративных конфликтов находится в стадии своего становления. Альтернативное разрешение конфликтных ситуаций в корпорациях предполагает активное использование сторонами корпоративного конфликта стратегии компромисса с целью согласования интересов его сторон.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Корпоративне право. Corporate law. Корпоративное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; корпоративні конфлікти; корпоративные конфликты; corporate conflicts; медіація; медиация; mediation; корпоративні норми; корпоративные нормы; corporate standards; врегулювання корпоративного конфлікту; урегулирование корпоративного конфликта; settlement of a corporate conflict; медіаційний договір; медиационный договор; mediation agreement; виконання медіаційного договору; выполнение медиационного договора; execution of the mediation agreement