Об’єктивні ознаки публічних закликів до вчинення терористичного акту - Епель, О. В.; Epel, O. V. (Форум права. – 2011. – № 1. – С. 329–334, 2011)
Розглянуто питання об’єктивних ознак, тобто об’єкту та об’єктивної сторони складу злочину, передбаченого ст. 258-2 КК України, який встановлює відповідальність за публічні заклики до вчинення терористичного акту.

Questions of objective signs, that is object and the objective party of structure of the crime provided by item 258-2 CC of Ukraine which establishes responsibility for public appeals to fulfillment of act of terrorism are considered.

Рассмотрены вопросы объективных признаков, то есть объекта и объективной стороны состава преступления, предусмотренного ст.258-2 УК Украины, который устанавливает ответственность за публичные призывы к совершению террористического акта.
Objective Signs of Public Appeals to Fulfillment of Act of Terrorism
Объективные признаки публичных призывов к совершению террористического акта
Епель, О. В. Об’єктивні ознаки публічних закликів до вчинення терористичного акту [Електронний ресурс] / О. В. Епель // Форум права. – 2011. – № 1. – С. 329–334. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011-1/11eovvta.pdf.
Епель О. В. "Об’єктивні ознаки публічних закликів до вчинення терористичного акту." Форум права 1 (2011): 329-334.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; терористичний акт; публічні заклики; об’єкт злочину; об’єктивна сторона злочину; террористический акт; публичные призывы; объект преступления; объективная сторона преступления; public appeals; terrorism; object of the crime; objective side of the crime; terrorist act