Перспективні напрями покращення правового регулювання діяльності приватних агентств з працевлаштування - Гусаров, О.; Husarov, O. (Knowledge, Education, Law, Management. – 2023. – № 6 (58). – P. 143-147, 2023)
Виокремлено найбільш суттєві проблеми правового регулювання діяльності приватних агентств з працевлаштування. Акцентовано увагу на важливості та необхідності діяльності приватних агентств із працевлаштування, як суб’єктів забезпечення зайнятості населення. Запропоновано найбільш перспективні напрями покращення правового регулювання діяльності приватних агентств з працевлаштування. Наголошено на необхідності активізації ролі населення у підтримці та покращенні політики зайнятості, досягти чого можливо за рахунок формування тісних зв’язків із приватним сектором, передусім, на локальному, місцевому рівні, а також посиленні соціального діалогу.

The article, based on the analysis of current legislation and scientific views of scientists, singles out the most significant problems of legal regulation of the activities of private employment agencies. Emphasis is placed on the importance and necessity of the activities of private employment agencies as subjects of providing employment to the population. The most promising directions for improving the legal regulation of the activities of private employment agencies are proposed. The need to activate the role of the population in a strengthened and reduced employment policy was voiced, which can be achieved through the formation of close ties with the private sector, transfer, on the local, local market not, but also stronger than social dialogue.

Выделены наиболее существенные проблемы правового регулирования деятельности частных агентств по трудоустройству. Акцентировано внимание на важности и необходимости деятельности частных агентств по трудоустройству как субъектов обеспечения занятости населения. Предложены наиболее перспективные направления улучшения правового регулирования деятельности частных агентств по трудоустройству. Отмечена необходимость активизации роли населения в поддержке и улучшении политики занятости, достичь чего можно за счет формирования тесных связей с частным сектором, прежде всего, на локальном, местном уровне, а также усилении социального диалога.
Prospective directions for improving the legal regulation of private employment agencies
Perspektywiczne kierunki poprawy regulacji prawnych agencji pracy tymczasowej
Keywords: удосконалення; правове регулювання; приватні агентства із працевлаштування; зайнятість населення; improvement; legal regulation; private employment agencies; employment of the population; усовершенствование; правовое регулирование; частные агентства по трудоустройству; занятость населения