Актуальні питання розслідування злочинів пов’язаних з обігом криптовалют - Загуменний, О. О.; Zahumennyi, O. O.; ORCID: https://orcid.org/ 0000-0002-5580-6285 (Шляхи удосконалення досудового розслідування: організаційно-правові аспекти : матеріали наук.-практ. круглого столу (м. Харків, 24 жовт. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 83-85, 2019)
Розглянуто актуальні питання розслідування злочинів, пов’язаних з обігом криптовалют. Зазначено, що встановлення законодавчого закріплення blockchain-технологій є однією зі складових частин ефективного процесу документування та розслідування зазначених злочинів.

Topical issues of investigation of crimes related to cryptocurrency circulation are considered. It is noted that the establishment of legislative consolidation of blockchain technologies is one of the components of an effective process of documenting and investigating these crimes.

Рассмотрены актуальные вопросы расследования преступлений, связанных с оборотом криптовалют. Установлено, что законодательное закрепление blockchain-технологий является одной из составных частей эффективного процесса документирования и расследования указанных преступлений.
Загуменний, О. О. Актуальні питання розслідування злочинів пов’язаних з обігом криптовалют / Олександр Олександрович Загуменний // Шляхи удосконалення досудового розслідування: організаційно-правові аспекти : матеріали наук.-практ. круглого столу (м. Харків, 24 жовт. 2019 р.) / МВС України ; Харків. нац. ун-т внутр. справ, Фак. № 1 (з підготовки слідчих), Каф. кримінал. процесу та організації досуд. слідства. - Харків, 2019. - С. 83-85.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; розслідування злочинів; криптовалюта; розслідування злочинів, пов’язаних з обігом криптовалют; blockchain-технології; кіберзлочини; розслідування кіберзлочинів; cryptocurrency; crime investigation; расследование преступлений; киберпреступления