Зміст і значення конкурентоспроможності працівників правоохоронних органів в умовах ринкової економіки - Подорожній, Є. Ю.; Podorozhnii, Ye. Yu.; Подорожній Євген Юрійович (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Сер.: Право. – 2016. – Вип. 41, т. 4. – С. 72-76, 2016)
Розглянуто зміст і значення конкурентоспроможності працівників правоохоронних органів в умовах ринкової економіки. Наголошено, що сучасна економіка вимагає більш зваженого підходу до відбору кадрів. Зазначено, що у внутрішній конкурентоспроможності люди нерівні за своїми здібностями у використанні наданих їм можливостей, саме це й обумовлює нерівність людей, коли при рівних умовах один може виконувати роботу за значно більшим обсягом, ніж інший, і відповідно одержувати більш високу винагороду

In the article, on the basis of the analysis of scientific views of scientists, the content and significance of the competitiveness of employees of internal affairs bodies in the conditions of a market economy are considered. It is emphasized that modern economy demands a more balanced approach to personnel selection. It is noted that in internal competitiveness people are unequal in their ability to use the opportunities provided to them, this is what causes the inequality of people, when on equal terms one can perform work in a much larger volume than the other, and accordingly receive a higher reward.

Рассмотрено содержание и значение конкурентоспособности работников правоохранительных органов в условиях рыночной экономики. Отмечено, что современная экономика требует более взвешенного подхода к отбору кадров. Отмечено, что во внутренней конкурентоспособности люди неравны по своим способностям в использовании предоставленных им возможностей, именно это и обусловливает неравенство людей, когда при равных условиях один может выполнять работу больших объемов, чем другой, и соответственно получать более высокое вознаграждение.
The content and significance of the competitiveness of internal affairs workers in a market economy
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правоохоронні органи; law enforcement agencies; правоохранительные органы; працівник; employee; работник; конкурентоспроможність; competitiveness; конкурентоспособность; ринкова економіка; market economy; рыночная экономика