Відповідність однострою та екіпірування потребам поліцейського - Шевченко, Т. В.; Shevchenko, T. V.; Цвєткова, М. А.; Tsvietkova, M. A.; Шевченко Тихон (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 трав. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 567-569, 2025)
Наукова новизна дослідження полягає в системному аналізі фактичної відповідності державного екіпірування реальним потребам поліцейських з урахуванням специфіки їхньої щоденної діяльності - досліджено не лише формальні характеристики спорядження, а й суб’єктивну оцінку працівників, які щодня використовують ці елементи під час виконання службових обов’язків.

The scientific novelty of the study lies in the systematic analysis of the actual compliance of state equipment with the real needs of police officers, taking into account the specifics of their daily activities - not only the formal characteristics of the equipment were studied, but also the subjective assessment of employees who use these elements daily while performing their duties.
Keywords: працівники поліції; однострій; екіпірування; відповідність екіпірування потребам; police officers; uniforms; equipment; compliance of equipment with needs