Мотиви введення в оману суду або іншого уповноваженого органу як елемент їх криміналістичної характеристики - Котлубаєва, К. С.; Kotlubaeva, K. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6055-2195 (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 115-118, 2018)
Акцентовано, що мотиви є обов’язковим елементом криміналістичної характеристики введення в оману суду або іншого уповноваженого органу. Найчастіше мотивами такого злочину є помста, боягузтво, жаль, сором, користь.

It is emphasized that motives are a mandatory element of the forensic characteristics of misleading a court or other authorized body. Most often, the motives for such a crime are revenge, cowardice, regret, shame, benefit.

Акцентировано, что мотивы являются обязательным элементом криминалистической характеристики введения в заблуждение суда или иного уполномоченного органа. Чаще всего мотивами такого преступления являются месть, трусость, жалость, стыд, выгода.
Котлубаєва, К. С. Мотиви введення в оману суду або іншого уповноваженого органу як елемент їх криміналістичної характеристики / Ксенія Сергіївна Котлубаєва // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 115-118.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; криміналістична характеристика; forensic characteristics; криминалистическая характеристика; мотив вчинення злочину; motive for committing the crime; мотив совершения преступления; введення в оману суду або іншого уповноваженого органу; misleading the court or other authorized body; введение в заблуждение суда или иного уполномоченного органа