Зміст наукової організації праці дільничного інспектора міліції - Орел, О. В.; Orel, O. V. (Право і безпека. - 2009. - № 1. - С. 89-94., 2009)
Відображено загальнотеоретичні положення, наукові та методичні основи організації праці й узагальнено досвід організації роботи дільничних інспекторів міліції. На підставі практичного досвіду й аналізу результатів обліку витрат робочого часу наголошується на проблемних питаннях і труднощах, які виникають на сучасному рівні наукової організації праці Рассмотрены научные и методические основы организации труда, а также практический опыт работы участковых инспекторов милиции. Подчеркнуты проблемные вопросы, возникающие на современном этапе научной организации труда. Problems of legal and administrative basis for the scientific organization of an administration officer’s work are found out.
Орел, О. В. Зміст наукової організації праці дільничного інспектора міліції / О. В. Орел // Право і безпека. - 2009. - № 1. - С. 89-94.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи внутрішніх справ; дільничний інспектор міліції; наукова організація праці; раціональне використання робочого часу; управління в органах внутрішніх справ; органы внутренних дел; участковый инспектор милиции; научная организация труда; управление в органах внутренних дел; іnternal affairs agencies; district militia inspectors; scientific organization of labour; management of the internal affairs bodies; рациональное использование рабочего времени; rational use of working time