«Діти вулиці»: сприйняття ризику і мотиви ризикованої поведінки - Саппа, М. М.; Sappa, M. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2242-1004 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 430-434., 2007)
Вивчено сприйняття ризикованої поведінки «дітьми вулиці», проаналізовано мотиви такої поведінки, а також запропоновано напрями її корекції. Изучено восприятие рискованного поведения «детьми улицы», проанализированы мотивы такого поведения, а также предложены направления ее коррекции. The perception of risky behavior by “street children” is studied, the motives of such behavior are analyzed, and the directions of its correction are suggested.
Саппа, М. М. «Діти вулиці»: сприйняття ризику і мотиви ризикованої поведінки / М. М. Саппа, І. В. Лисенко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 430-434.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; мотивы рискованного поведения; ризики; риски; сприйняття ризику; восприятие риска; девіантна поведінка; підлітки; девиантное поведение; подростки; поняття «гострі відчуття»; понятие «острые ощущения»; мотиви; ризикована поведінка; рискованное поведение; мотивы; діти; дети; children; risky behavior; deviant behavior; дитячі притулки; детские приюты