Практичні аспекти оскарження повідомлення про підозру у кримінальному провадженні - Холондович, І. І.; Kholondovych, I. I. (Прикарпатський юридичний вісник. - 2017. - Вип. 1(16), т. 3. - С. 273-276, 2017)
У статті розглядаються практичні приклади оскарження повідомлення про підозру, зокрема, проводиться аналіз ухвал слідчих суддів з даного питання. На основі такого аналізу зроблено висновок про найпоширеніші підстави оскарження повідомлення про підозру та необхідність прийняття постанови Верховним Судом щодо детального роз’яснення процедури оскарження повідомлення про підозру.

In article practical examples of the appeal of the notice of suspicion are reviewed, in particular, the analysis of resolutions of investigative judges on the matter is carried out. On the basis of such analysis the conclusion about the most widespread bases of the appeal of the notice of suspicion and need of adoption of the resolution by the Supreme Court on detailed explanation of appellate procedure of the notice of suspicion is drawn.

В статье рассматриваются практические примеры обжалования уведомления о подозрении, в частности, проводится анализ постановлений следственных судей по данному вопросу. На основе такого анализа сделан вывод о наиболее распространенных оснований обжалования уведомления о подозрении и необходимость принятия постановления Верховным Судом по детальному разъяснению процедуры обжалования уведомления о подозрении.
Practical aspects of appealing a suspected criminal complaint
Практические аспекты обжалования сообщения о подозрении в уголовном производстве
Keywords: кримінальне провадження; оскарження; повідомлення про підозру; ухвала слідчого судді; процесуальні порушення; criminal proceeding; appeal; message about suspicion; resolution of the investigative judge; procedural violations; уголовное производство; обжалование; сообщение о подозрении; постановление следственного судьи; процессуальные нарушения