До питання про правочин, який вчиняється з перевищенням повноважень - Полтавський, О. В.; Poltavskyi, O. V. (Право і безпека. - 2012. - № 1 (43). - С. 272-276, 2012)
Проаналізовано види перевищення повноважень представника при виконанні ним своїх обов'язків за договорами на оформлення представництва. Надано характеристику процедури та способів схвалення перевищення повноважень.

Types of excess of powers of the representative at execution the of duties by it under contracts on representation registration are analyzed. Procedure and ways of approval of excess of powers is characterized.

Проанализированы виды превышения полномочий представителя при исполнении им своих обязанностей по договорам на оформление представительства. Дана характеристика процедуры и способов одобрения превышения полномочий.
To the issue on the transaction made with excess of powers
К вопросу о сделке, совершаемой с превышением полномочий
Keywords: представник; representative; представитель; перевищення повноважень; excess of authority; превышение полномочий; правочин; transaction; сделка