Методичні рекомендації щодо використання комп’ютерної програми «Навчальний ЄРДР» (для ролі «викладач») : [2-ге вид.] - Коршенко, В. А.; Korshenko, V. A.; Демидов, З. Г.; Demydov, Z. G.; Колмик, О. О.; Kolmyk, О. О.; Юхно, О. О.; Yukhno, O. O.; Абламський, С. Є.; Ablamskyi, S. Ye.; Мордвинцев, М. В.; Mordvyntsev, M. V.; et al. (Харків: ХНУВС, 2020. - 18 с., 2020)
У зв’язку з необхідністю набуття курсантами навичок практичної роботи з Єдиним реєстром досудових розслідувань, працівниками науково-дослідної лабораторії з проблем розвитку інформаційних технологій у співробітництві з факультетом № 1 було розроблено програмний продукт «Навчальний ЄРДР», який являє собою WEB-орієнтований програмний продукт, що зовнішньо імітує інтерфейс ЄРДР і надає можливість курсантам набути практичних навичок роботи з ЄРДР.

Due to the need for cadets to acquire skills practical work with the Unified Register of Pre-trial Investigations, employees of the research laboratory for the development of information technology in collaboration with faculty No. 1, developed the software product "Training Unified Register of Pre-trial Investigations", which is a WEB-oriented software product that externally simulates the registry interface and enables students to acquire practical skills in working with the Unified Register of Pre-trial Investigations.

В связи с необходимостью приобретения курсантами навыков практической работы с Единым реестром досудебных расследований, работниками научно-исследовательской лаборатории по проблемам развития информационных технологий в сотрудничестве с факультетом № 1 был разработан программный продукт «Учебный Единый реестр досудебных расследований», который представляет собой WEB-ориентированный программный продукт, внешне имитирует интерфейс реестра и дает возможность курсантам приобрести практические навыки работы с Единым реестром досудебных расследований.
Методичні рекомендації
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Навчальні видання. Educational edition. Учебные издания; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Україна. Ukraine. Украина; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; полиция; police; Єдиний реєстр досудових розслідувань; Единый реестр досудебных расследований; web-орієнтований програмний продукт; web-ориентированный программный продукт; реєстрування правопорушення; викладач; регистрация правонарушений; registration of the offense; преподаватель; teacher