Особистісно-професійна здійсненність поліцейських: практичний аспект дослідження - Пономаренко, Я. С.; Ponomarenko, Ya. S.; Пономаренко (Посохова) Яна Сергіївна (Забезпечення психологічної допомоги в секторі безпеки та оборони України: зб. тез доп. ІІІ Всеукр. міжвід. психол. форуму (м. Київ, 30 трав. 2024 р.). – Київ: ДНДІ МВС України, 2024. – С. 275-278, 2024)
Відзначено, що особистісно-професійна здійсненність поліцейських є важливим аспектом їхньої професійної діяльності. Забезпечення належних умов праці, розвиток професійних навичок та підтримка психологічного здоров’я сприятимуть підвищенню їхньої ефективності та здатності до адаптації в умовах стресу.

It was noted that the personal and professional feasibility of police officers is an important aspect of their professional activity. Ensuring proper working conditions, developing professional skills and maintaining psychological health will contribute to increasing their efficiency and ability to adapt under stressful conditions.

Отмечено, что личностно-профессиональная осуществимость полицейских является важным аспектом их профессиональной деятельности. Обеспечение надлежащих условий труда, развитие профессиональных навыков и поддержка психологического здоровья будут способствовать повышению их эффективности и адаптации в условиях стресса.
Keywords: особистісно-професійна здійсненність; поліцейські; професійна діяльність; personal and professional feasibility; police officers; professional activity; личностно-профессиональная осуществимость; полицейские; профессиональная деятельность